Edel Property Management

Diensten

Het is wenselijk dat uw pand in topconditie blijft voor nu en zeker ook voor in de toekomst. Daarbij kijkt u natuurlijk niet alleen naar het uiterlijk van uw pand. U denkt ook aan verplichtingen op het gebied van veiligheid, milieu en verduurzaming. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een betrouwbare partner die een complete keten van activiteiten,, tot in de puntjes kan verzorgen. Edel Property Management kan u volledig ontzorgen op het gebied van technisch-, financieel-, facilitair en concept beheer.

Edel Property Management heeft een landelijke dekking en heeft regionaal vele samenwerkingen. Door de korte lijnen binnen ons team en een vast aanspreekpunt voor u kan er snel en adequaat gehandeld worden. U krijgt toegang tot uw eigen online omgeving waarbij u realtime mee kunt kijken hoe het met uw vastgoed gaat.

Voor u als ondernemer is het interessant om uw vastgoed in box 3 te beleggen waarbij u het vastgoedbeheer uitbesteed. U krijgt van ons overzichtelijke rapportage waarbij u inzicht heeft in alle aspecten van uw vastgoed. Edel Property Management is een transparant opererende organisatie en heeft alle expertise onder 1 dak; zowel commercieel, technisch als financieel.

Neem contact met ons op