Edel Property Management

Over ons

Edel Property Management is dé vastgoedbeheerder die u volledig ontzorgt. Door onze ruime kennis, professionele aanpak en persoonlijke benadering is uw vastgoed bij ons in goede handen.

Wij bieden een unieke brede dienstverlening aan gebaseerd op de belangrijkste ingrediënten van hedendaags vastgoedbeheer. Ons team met hooggekwalificeerde technische vastgoedmanagers en sterke financiële- en commerciële medewerkers, weet wat vastgoed eigenaren belangrijk vinden voor hun onderneming. Bij Edel Property Management halen wij het maximale rendement uit uw vastgoed en gaan voor een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers en huurders.

Edel Property Management is onderdeel van de Bouwhuis Groep. De Bouwhuis Groep is in 2001 opgericht en investeert in winkels, kantoren, bedrijfsruimten en woondoeleinden. Naast het beleggen houden zij zich bezig met het ontwikkelen van vastgoed onder het concept Edelwonen, Edelbox en EdelHome Office.

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en maken graag een voorstel op maat voor u. Onze COO de heer Theo Kreeftmeijer MSc MBA gaat graag met u in gesprek over het beheer van uw vastgoed locatie portefeuille. Theo is al meer dan 25 jaar werkzaam in de vastgoedbranche. Hij heeft zowel ervaring met werkzaamheden in de ontwikkelfase als de exploitatiefase en helpt u graag verder met het optimaliseren c.q. in stand houden van uw vastgoed.

Ons team

Onze geschiedenis

1996 Oprichting Bouwhuis Vastgoed (ontwikkeling en beheer van vastgoed). Oprichter Jonald Bouwhuis heeft een gezonde dosis creativiteit, lef en oog voor business.
2002 Verhuizing Verhuizing naar de zeer representatieve villa op de Loolaan 83 in Apeldoorn
2005 Nieuwjaarsrecepties De Balzaal en Wilhelminazaal van Paleis het Loo te Apeldoorn zijn jarenlang het decor geweest van de traditionele nieuwjaarsrecepties van Bouwhuis Vastgoed
2006 Nieuwjaarsrecepties verhuizing De nieuwjaarsrecepties verhuizen naar Huis de Voorst in Eefde, een populair evenement om elkaar te ontmoeten, te netwerken en luisteren naar bekende gastsprekers
2013 Concept Edelwonen in de markt gezet Concept Edelwonen in de markt gezet (aandacht voor goede en moderne huisvestiging waarbij ook de maatschappelijke en sociale kant gewaarborgd is).
2016 Jubileum Jubileum 20 jaar ondernemen met een Bouwhuis visie!
2019 Uitbreiding directie De directie van de Bouwhuis Groep wordt uitgebreid met de komst van COO Th. G. Kreeftmeijer MSc MBA en CFO M. van den Wijngaard RA .
2019 Edelbox Opening eerste Edelbox locatie (luxe garageboxen voor werk/ opslag en self storage ruimten)
2020 Nieuwbouw appartementen Naast transformaties gaat de Bouwhuis Groep nu nieuwbouw appartementen ontwikkelen in onder andere Alkmaar, Almere, Maarrsen en Rijswijk
2020 Edel Property Management Oprichting concept Edel Property Management